Nagels knippen

Heeft je konijn te lange nagels?

Lukt het knippen van de nagels van je konijn niet? Kies dan voor de knipkaart van Kalumi. Hiermee kun je 4x de nagels laten knippen.

Waarom moeten de nagels van je konijn geknipt worden?

Bij verreweg de meeste konijnen die als huisdier gehouden worden is het noodzakelijk om de nagels te knippen. Gemiddeld eens per 10 weken.

De meest ideale manier van het houden van konijnen is natuurlijk een grote ruimte met een ondergrond waar ze ook sprintjes kunnen trekken en kunnen graven. Hierdoor slijten de nagels als het goed is vanzelf.

De meeste konijnen hebben echter niet de beschikking over zoveel ruimte en/of de ondergrond is zacht of glad waardoor de nagels blijven doorgroeien.

De nagels groeien best snel en om te voorkomen dat deze te lang worden is het nodig om ze goed bij te houden. Eens in de 2 á 3 maanden moeten de nagels geknipt worden. Dit voorkomt pijn bij het lopen, kreupelheid, inscheuren, afbreken, kromgroeien en allerlei andere nare problemen.

Daarnaast is voetverzorging sowieso erg belangrijk omdat konijnen een verhoogde kans op pododermatitis (wondjes op de poten) hebben.

 

Knipkaart

Prijs
46,00 euro 4x nagels knippen, te gebruiken voor meerdere konijnen

Betaling
Contant wisselgeld is beperkt aanwezig

Algemene voorwaarden

Naast de behandeling zelf, betaal je ook voor de, speciaal voor jou, gereserveerde tijd.
Bij afzeggen/verzetten binnen 48 uur voor of vergeten van de afspraak wordt er daarom 25,00 in rekening gebracht.
Kosteloos afzeggen of verzetten kan tot 48 uur voor de afspraak (zon- en feestdagen niet meegerekend).
Wanneer ik niet binnen 24 uur reageer op een afmelding dan is deze niet goed doorgekomen en dus ook niet geldig.

Indien je dier vlooien heeft dan geldt er een toeslag.

Behandelingen zijn naast de gereserveerde tijd en de behandeling ook altijd inclusief 21% btw, sociale lasten, advies, onderhoudskosten voor en vervanging van materialen, vachtverzorgingsproducten, (bij)scholing, schoonmaken en ontsmetten, administratiekosten etc.

Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Kalumi behoudt zich het recht voor om de tarieven te wijzigen zonder melding vooraf.