Wie ben ik?

Mijn naam is Claudia Erdtsieck en sinds 2014 ben ik eigenaresse van Kalumi in Zwolle.

U kunt bij mij terecht voor:

• Professionele vachtverzorging van uw kat, konijn en cavia
• Algemeen welzijnsadvies over het houden van katten, konijnen en cavia’s als huisdier
• Het (her)trainen van konijnen, bijvoorbeeld bij ongewenst gedrag
• Het huren van spellen voor dier en mens via www,dierenspel.nl

Ik ben in het bezit van:
Het diploma Vakopleiding Kattentrimmen
Het diploma Professioneel Konijnentrimmer
Het diploma Gedragsadviseur voor konijnen

Als professioneel konijnentrimmer word ik erkend door de Nederlandse vereniging van angorakonijnenfokkers, bekijk hier eventueel de kniplijst van de vereniging.

Ik laat mij ook nog regelmatig bijscholen op het gebied van trimmen, gedrag en gezondheid om op de hoogte te blijven en mijn kennis te vergroten.

Een totaaloverzicht van de door mij gevolgde opleidingen, cursussen en workshops kunt u vinden op de pagina Gevolgde opleidingen.

Meer over mij…

De liefde voor dieren is er bij mij altijd al geweest en op verschillende manieren heb ik daar wel wat mee gedaan. Natuurlijk heb ik verschillende huisdieren gehad zoals parkieten (grasparkieten, pyrrhura’s, valkparkieten), papegaaien (caiques, edelpapegaai, meijer papegaai, dwergpapegaai), konijnen, gerbils, goudvissen en een waterschildpad.

Ook ben ik jarenlang beheerder geweest van een groot dierenforum en vrijwilliger op wijkboerderij De Eemhoeve in Zwolle waar ik de kippen, katten, parkieten, duiven, konijnen, cavia’s, varkens, ezels, geiten en schapen verzorgde.

Toch had ik er nooit echt over gedacht om er beroepsmatig iets mee te gaan doen. Toen ik echter twee schatten van katten als huisdieren nam, veranderde dat. Ik koos voor het ras Ragdoll en omdat ze steeds weer klitten kregen, ben ik op zoek gegaan naar oplossingen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik de opleiding kattentrimmen tegen en het leek me geweldig om trimmer te worden en dus heb ik me aangemeld. Een schot in de roos, want ik vind het geweldig! Inmiddels heb ik mijn kennis verder uitgebreid en ben ik gespecialiseerd in het trimmen van katten, konijnen èn cavia’s.

Heel graag tot ziens!

Claudia 💜

 

Afspraak maken bij Kalumi?

Dat kan op elke moment van de dag en 7 dagen per week via de online agenda.

Klik hier voor de actuele prijslijst.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deze pagina delen: