Wie ben ik?

Mijn naam is Claudia Erdtsieck en sinds 2014 ben ik eigenaresse van Kalumi in Zwolle.

U kunt bij mij terecht voor:

• Professionele vachtverzorging van uw kat, konijn en cavia
• Algemeen welzijnsadvies over het houden van katten, konijnen en cavia’s als huisdier
• Het (her)trainen van konijnen, bijvoorbeeld bij ongewenst gedrag

Ik heb onder andere de volgende opleidingen gevolgd en met succes afgerond:
Vakopleiding Kattentrimmen
Professioneel Konijnentrimmer
PD Konijnentrimmen
Gedragsadviseur voor konijnen

Ik laat mij ook nog regelmatig bijscholen op het gebied van trimmen, gedrag en gezondheid om op de hoogte te blijven en mijn kennis te vergroten. Een totaaloverzicht van de door mij gevolgde opleidingen, cursussen en dergelijke kunt u vinden op de pagina Opleiding en cursus.

Ook werk ik samen met diverse andere specialisten om zo onze krachten te bundelen en onze kennis te delen.

Meer over mij…

De liefde voor dieren is er bij mij altijd al geweest en op verschillende manieren heb ik daar wel wat mee gedaan. Natuurlijk heb ik verschillende huisdieren gehad zoals parkieten (grasparkieten, pyrrhura’s, valkparkieten), papegaaien (caiques, edelpapegaai, meijer papegaai, dwergpapegaai), konijnen, gerbils, goudvissen en een waterschildpad.

Ook ben ik jarenlang beheerder geweest van een groot dierenforum en vrijwilliger op wijkboerderij De Eemhoeve in Zwolle waar ik de kippen, katten, parkieten, duiven, konijnen, cavia’s, varkens, ezels, geiten en schapen verzorgde.

Toch had ik er nooit echt over gedacht om er beroepsmatig iets mee te gaan doen. Toen ik echter twee schatten van katten als huisdieren nam, veranderde dat. Ik koos voor het ras Ragdoll en omdat ze steeds weer klitten kregen, ben ik op zoek gegaan naar oplossingen.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik de opleiding kattentrimmen tegen en het leek me geweldig om trimmer te worden en dus heb ik me aangemeld. Een schot in de roos, want ik vind het geweldig! Inmiddels heb ik mijn kennis verder uitgebreid en ben ik gespecialiseerd in het trimmen van katten, konijnen èn cavia’s.

Heel graag tot ziens!

Claudia 💜

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deze pagina delen: