Oppas

VOOR KLANTEN VAN DE TRIMSALON

“Weet je dat ik het liefste jou zou hebben als oppas?”

Tijdens een vachtbehandeling van één van de katten van Mira kwamen we op het onderwerp vakantie en oppas.

Ik vertelde dat ik in het verleden ook een dierenoppasdienst had en dat ik dat deze zomer tijdelijk weer had opgepakt omdat er zoveel vraag was.

Op dit moment heeft Mira een goede oppas, maar ze had wel eens over mij nagedacht. Wat als die oppas niet meer zou kunnen?

“Weet je dat ik dan het liefste jou zou hebben als oppas?” zei ze.

Het triggerde iets in mij

Natuurlijk is het in de eerste plaats toch echt wel een eer als iemand zoiets zegt ♥ en in de tweede plaats vind ik oppassen nog steeds heel leuk om te doen, alleen de tijd…

Het is agenda technisch niet heel praktisch in combinatie met de trimafspraken. Zeker omdat oppassen met pieken en dalen gaat qua bezetting. Fulltime is dus geen optie voor mij.

Maar…

…het wordt natuurlijk niet zomaar gezegd en ze is ook niet de eerste bedacht ik me.

Bij enkele andere klanten ben ik blijven oppassen omdat ze niemand anders willen en ik het ook graag doe. Er is een klik, vertrouwen en ik ken (een deel van) de dieren. Dat maakt het al een stuk makkelijker om iemand toe te laten in je huis.

Dat ik veel weet van gedrag, welzijn en ook nog raad weet met vachtverzorging is ook een grote pre, want hoe vervelend is het om terug te komen van vakantie en de zorgvuldig verzorgde vacht is een puinhoop?

Heel vervelend en het gebeurd vaak waarna ik zo goed en zo kwaad de vacht weer herstel. Soms moeten we helaas weer helemaal opnieuw beginnen.

Oppas met toegevoegde waarde

Al met al bedacht ik mij dus dat het wel heel tof zou zijn om het oppassen toch weer te gaan doen, maar dan wel uitsluitend voor reguliere klanten van de trimsalon.

Een oppas met toegevoegde waarde, want naast dat we elkaar al kennen, weet ik ook nog raad met dat waar we samen het hele jaar hard voor werken: het gezond houden van de vacht voor een optimaal welzijn van je kat of konijn.

Dus lieve iedereen: ik ben voor een selecte groep weer beschikbaar als dierenoppas

Wil je mij als oppas?

Aangezien we elkaar al kennen kun je mij vragen tijdens een afspraak, maar misschien gaat een appje of een mail sturen sneller dus dat kan natuurlijk ook.

 

Over jou

  
 

Over je dier of dieren

  


Soort dier
KatKonijnCavia
Wat is de reden van je bericht?
Uitgebreide informatie over het waarom, leeftijd, gezondheid etc. wordt gewaardeerd.