Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Kalumi doet haar best de informatie actueel te houden. Desondanks kan aan de informatie geen rechten worden ontleend. Typ- en zetfouten voorbehouden. Kalumi behoudt zich het recht voor de informatie zonder vooraankondiging, en op ieder moment, te wijzigen en/of in te trekken.

Aansprakelijkheid

Kalumi kan niet aansprakelijk worden gehouden voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit, of verband houdt met het bezoek aan deze website, de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten of de – tijdelijke – onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen.
 

Externe links

Op deze website staan externe links. Kalumi is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen, voor de diensten of producten die hierop worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze externe links.

Tip!

Gebruik bij het toepassen van op internet gevonden informatie, tips en adviezen ook altijd je gezonde verstand. Iets dat bij het ene dier werkt, kan bij een ander dier juist voor problemen zorgen.

Kom je er zelf niet uit? Schakel dan een deskundige in die jouw dier kan beoordelen en hulp en advies op maat kan geven.

!! In het geval van een dier met ziekteverschijnselen kun je de oplossing beter niet via het internet zoeken. Kalumi raadt met klem aan om een ziek dier zo snel mogelijk door een dierenarts te laten onderzoeken.

Contact

Ben je van mening dat bepaalde informatie op deze website onjuist is, dan kun je dit melden via onderstaand contactformulier.

[happyforms id=”6634″ /]