Geknipt voor je kat

Geknipt voor je kat
 • Corona proof • 

Privéles inclusief certificaat van deelname en hand-out

Voor sommige katten heeft het vele voordelen om de vacht (gedeeltelijk) in te korten. Tijdens de Workshop “Geknipt voor je kat” leer je zelf de baard in te korten of een hygiënische trim (onder de staart) uit te voeren.

Locatie: Zwolle Aa-landen
Aantal deelnemers: maximaal 1 persoon per keer
Eigen kat(ten) meenemen? Ja, maar hoeft niet*
Inclusief: gebruik van materialen, certificaat van deelname en hand-out
Betaling: vooraf

Baard inkorten
Duur:  1 uur bij een extra kat + ½ uur
Prijs: 60,00 per persoon + 1 kat
Extra kat: 30,00

Hygiënische/sanitaire trim
Duur: 1 uur bij een extra kat + ½ uur
Prijs: 60,00 per persoon + 1 kat
Extra kat: 30,00

Baard inkorten + hygiënische/sanitaire trim
Duur: 1½ uur bij een extra kat + 1 uur
Prijs: 90,00 per persoon + 1 kat
Extra kat: 60,00

Optioneel: voor wie het zichzelf zo makkelijk mogelijk wil maken en het professioneel wil aanpakken is er de mogelijkheid om na afloop van de workshop èn met voordeel een professionele scharenset, kammen en/of borstels te bestellen. Je kunt hiermee de haren snel en veilig knippen, goed kammen/borstelen en het mooi en netjes afwerken.

Een kat met zware vachtproblemen (veel klitten, vilt) of een kat die zich zeer moeilijk laat hanteren is niet geschikt om mee te nemen naar deze workshop.

* Heb je een kat die moeilijk te hanteren is, veel stress krijgt tijdens vervoeren of is er een andere reden waardoor je niet met je eigen kat kunt komen, maar wil je wel graag de workshop volgen? Geen probleem. Dan zetten we gewoon één van mijn katten in! Ik heb namelijk twee hele leuke Ragdolls Alleen mogelijk op locatie Aa-landen.

Workshop boeken:

 

Over jou

  
 

Ik meld mij aan voor de workshop Geknipt voor je kat

  


1 kat - baard inkorten2 katten - baard inkorten1 kat - hygiënische trim2 katten - hygiënische trim1 kat - baard inkorten + hygiënische trim2 katten - baard inkorten + hygiënische trim
Annuleringsvoorwaarden

Afspreken doe je samen

Een afspraak maken bij Kalumi doe je uit eigen beweging. Op jouw verzoek reserveer ik een door jou gekozen datum en tijd in mijn agenda.

Is er iemand anders die iets van mij wil op die datum en tijd dan hebben ze pech. Afspraak is afspraak.

Andersom werkt dat helaas niet altijd zo. Het lijkt tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat mensen afspraken vlak van tevoren annuleren, willen verzetten of zelfs vergeten. Dit is niet zonder gevolgen voor mij en drukt mijn inkomsten dusdanig dat ik dit niet langer kan volhouden.

Annuleringsvoorwaarden

Na ontvangst van je aanmelding, geldt er een bedenktijd van veertien dagen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn kun je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden. Na deze bedenktijd is het niet meer mogelijk zonder kosten de overeenkomst te ontbinden.

Wanneer de aanvang van de workshop binnen deze 14 dagen bedenktijd valt, neem je automatisch afstand van de 14 dagen bedenktijd.

Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden via e-mail: contact@kalumi.nl
Krijg je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie dan is de mail waarschijnlijk niet aangekomen en de annulering dus niet geldig.

Afhankelijk van het moment waarop Kalumi de schriftelijke annulering ontvangt, worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:

  • Tot 4 weken voor de afspraak: 0%
  • Binnen 4 weken voor de afspraak: 50%
  • Binnen 2 weken voor de afspraak: 100%

Wat als er sprake is van overmacht? Meer informatie In beginsel gelden ook dan de annuleringsvoorwaarden zoals hierboven beschreven. Bedenk eerst of het eerlijk en/of redelijk is dat ik inkomsten misloop door iets waar ik geen invloed op heb. Bij overmacht kan ik niet van je verlangen dat je je aan de afspraak of afzegtermijn houdt. Jij hebt namelijk ook geen invloed op overmacht. Echter, niet alles valt onder overmacht en of het overmacht betreft is door mij niet zomaar te controleren. Helaas is al vaker gebleken dat ook daar misbruik van gemaakt wordt. Overmacht is een uitzondering en in de basis blijft gelden: afspraak is afspraak. Mocht je een beroep willen doen op overmacht dan kun je dit schriftelijk, bij voorkeur ondersteund met bewijs, melden bij Kalumi. Postadres: Dollard 105, 8032 KC Zwolle. E-mail: contact@kalumi.nl

Wat als een afspraak door Kalumi niet door kan gaan? Meer informatieVoor mij is het allesbehalve gunstig om een afspraak niet door te laten gaan (alleen maar meer werk en minder inkomsten) dus dit gebeurd zelden. In de regel doe ik dit alleen als ik mijn werkzaamheden echt niet kan uitvoeren wegens bijvoorbeeld ziekte, dringende privéomstandigheden of wanneer het in het belang is van je dier. Indien bij machte zal ik proberen om in overleg met jou tot een goede oplossing te komen door bijvoorbeeld de afspraak te verzetten of door je het reeds betaalde bedrag terug te betalen. Er geldt een aansprakelijkheidsbeperking. Kalumi is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor eventuele andere kosten, schade of ongemak van welke aard ook die ontstaan wanneer een afspraak van mijn kant niet door kan gaan.

Hoe kan ik een afspraak annuleren of verzetten?

Via het formulier hieronder kun je per mail afzeggen of je kunt sms’en of een WhatsApp bericht sturen naar 06 12117517.

Je krijgt een ontvangstbevestiging binnen 24 uur. Bij mailen krijg je een e-mail. Bij een SMS of WhatsApp bericht krijg je een bericht terug.

Ontvang je binnen 24 uur geen bevestiging? Dan is je afmelding niet goed doorgekomen en dus ook niet geldig. Je dient dan zelf weer contact op te nemen.

Afspraak annuleren of verzetten

  


Soort dier
KatKonijnCavia

Ik wil deze afspraak
AnnulerenVerzetten

Wat is de reden van het annuleren of verzetten? In geval van verzetten; welke nieuwe data en tijden hebben de voorkeur?