Registreren en voor de eerste keer inloggen werkt als volgt…

 1. Je dient jezelf eerst te registeren via de website van Trim zelf je dier (zie afbeelding 1 hieronder). Hiervoor klik je uiteraard op registeren.
 2. Je komt op een nieuwe pagina (zie afbeelding 2). Kies hier een Gebruikersnaam voor jezelf en je vul je E-mailadres in. Daarna klik je op de knop Registreren.
 3. Je krijgt in een nieuw scherm te zien dat je registratie compleet is en dat je je e-mail mag controleren (zie afbeelding 3).
 4. Bekijk de E-mail in de inbox van het E-mailadres dat je hebt opgegeven. Check hiervoor ook eventueel je spambox.

 5. In de mail staan twee links. De eerste is om je wachtwoord in te stellen en de tweede is van de loginpagina. Kies voor de eerste link om je wachtwoord in te stellen.
 6. Je komt nu op de pagina waar je een wachtwoord kunt instellen (zie afbeelding 4). Kies een sterk wachtwoord en klik op Wachtwoord opslaan.
 7. Je krijgt dan de melding dat je wachtwoord (opnieuw) is ingesteld en er staat een link om in te loggen. Klik op Inloggen (zie afbeelding 5).
 8. Je gegevens zijn ingevuld (zie afbeelding 6). Vink het boxje bij “Onthoud mij” aan zodat je vanaf nu je gegevens niet meer hoeft in te vullen en inloggen automatisch gaat.
 9. Je komt omdat het de eerste keer is in het dashboard terecht (zie afbeelding 7) omdat deze website is gemaakt met WordPress. In je profiel kun je hier bepaalde dingen aanpassen.
 10. Ook kun je via dit dashboard naar de website (zie ook afbeelding 7). Klik op Site bekijken.
 11. Je bent nu ingelogd in de leeromgeving en kunt alles bekijken (zie afbeelding 8 ).

 

Klik op een afbeelding om te vergoten.

Afbeelding 1

 

Afbeelding 2

 

Afbeelding 3

 

Afbeelding 4

 

Afbeelding 5

 

Afbeelding 6

 

Afbeelding 7

 

Afbeelding 8

Mocht je er met deze uitleg nog niet uitkomen, stuur dan een mail naar vraag @ kalumi .space (zonder spaties) en ik help je verder.