Knip knap konijnenkoppie

Knip knap konijnenkoppie
 • Corona proof • 

Privéles inclusief certificaat van deelname en hand-out

Voor konijnen is het heel belangrijk om goed zicht te hebben. Tijdens de Workshop “Knip knap konijnenkoppie” leer je om zelf de ogen vrij te knippen of het hele koppie.

Locatie: Zwolle Aa-landen
Datum: in overleg
Aantal deelnemers: maximaal 1 persoon per keer
Eigen konijn(en) meenemen? Ja*
Inclusief: gebruik van materialen, certificaat van deelname en hand-out
Betaling: vooraf

Ogen vrijknippen
Duur: 1 uur extra konijn + ½ uur
Prijs: 60,00 per persoon + 1 konijn
Extra konijn*: 30,00

Hele koppie
Duur: 1½ uur bij een extra konijn + 1 uur
Prijs: 90,00 per persoon + 1 konijn
Extra konijn*: 60,00

Optioneel: voor wie het zichzelf zo makkelijk mogelijk wil maken en het professioneel wil aanpakken is er de mogelijkheid om na afloop van de workshop èn met voordeel een professionele scharenset, kammen en/of borstels te bestellen. Je kunt hiermee de haren snel en veilig knippen, goed kammen/borstelen en het mooi en netjes afwerken.

Een konijn met zware vachtproblemen (veel klitten, vilt) is niet geschikt om mee te nemen naar deze workshop.

* Oefening baart kunst en ieder konijn is anders dus ik kan me voorstellen dat je graag op meerdere langharige konijnen wil oefenen als je die hebt. Met een extra konijn wordt bedoeld dat je meerdere konijnen meeneemt die je tijdens de workshop gaat knippen. Heb je echter maar 1 konijn waarvan de ogen vrijgeknipt moeten worden, maar is dit konijn gekoppeld aan een ander konijn zonder haren voor de ogen? Dan raad ik je wel aan ook dit konijn mee te nemen ondanks dat deze niet geknipt hoeft te worden. Dit vanwege het welzijn: minder stress onderweg en minder kans op problemen na thuiskomst. Hiervoor worden uiteraard geen extra kosten in rekening gebracht.

Workshop boeken:

 

Over jou

  
 

Ik meld mij aan voor de workshop Knip knap konijnenkoppie

  


1 konijn - ogen vrijknippen2 konijnen - ogen vrijknippen1 konijn - hele koppie2 konijnen - hele koppie
Annuleringsvoorwaarden

Afspreken doe je samen

Een afspraak maken bij Kalumi doe je uit eigen beweging. Op jouw verzoek reserveer ik een door jou gekozen datum en tijd in mijn agenda.

Is er iemand anders die iets van mij wil op die datum en tijd dan hebben ze pech. Afspraak is afspraak.

Andersom werkt dat helaas niet altijd zo. Het lijkt tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat mensen afspraken vlak van tevoren annuleren, willen verzetten of zelfs vergeten. Dit is niet zonder gevolgen voor mij en drukt mijn inkomsten dusdanig dat ik dit niet langer kan volhouden.

Annuleringsvoorwaarden

Na ontvangst van je aanmelding, geldt er een bedenktijd van veertien dagen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn kun je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden. Na deze bedenktijd is het niet meer mogelijk zonder kosten de overeenkomst te ontbinden.

Wanneer de aanvang van de workshop binnen deze 14 dagen bedenktijd valt, neem je automatisch afstand van de 14 dagen bedenktijd.

Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden via e-mail: contact@kalumi.nl
Krijg je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie dan is de mail waarschijnlijk niet aangekomen en de annulering dus niet geldig.

Afhankelijk van het moment waarop Kalumi de schriftelijke annulering ontvangt, worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:

  • Tot 4 weken voor de afspraak: 0%
  • Binnen 4 weken voor de afspraak: 50%
  • Binnen 2 weken voor de afspraak: 100%

Wat als er sprake is van overmacht? Meer informatie In beginsel gelden ook dan de annuleringsvoorwaarden zoals hierboven beschreven. Bedenk eerst of het eerlijk en/of redelijk is dat ik inkomsten misloop door iets waar ik geen invloed op heb. Bij overmacht kan ik niet van je verlangen dat je je aan de afspraak of afzegtermijn houdt. Jij hebt namelijk ook geen invloed op overmacht. Echter, niet alles valt onder overmacht en of het overmacht betreft is door mij niet zomaar te controleren. Helaas is al vaker gebleken dat ook daar misbruik van gemaakt wordt. Overmacht is een uitzondering en in de basis blijft gelden: afspraak is afspraak. Mocht je een beroep willen doen op overmacht dan kun je dit schriftelijk, bij voorkeur ondersteund met bewijs, melden bij Kalumi. Postadres: Dollard 105, 8032 KC Zwolle. E-mail: contact@kalumi.nl

Wat als een afspraak door Kalumi niet door kan gaan? Meer informatieVoor mij is het allesbehalve gunstig om een afspraak niet door te laten gaan (alleen maar meer werk en minder inkomsten) dus dit gebeurd zelden. In de regel doe ik dit alleen als ik mijn werkzaamheden echt niet kan uitvoeren wegens bijvoorbeeld ziekte, dringende privéomstandigheden of wanneer het in het belang is van je dier. Indien bij machte zal ik proberen om in overleg met jou tot een goede oplossing te komen door bijvoorbeeld de afspraak te verzetten of door je het reeds betaalde bedrag terug te betalen. Er geldt een aansprakelijkheidsbeperking. Kalumi is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor eventuele andere kosten, schade of ongemak van welke aard ook die ontstaan wanneer een afspraak van mijn kant niet door kan gaan.

Hoe kan ik een afspraak annuleren of verzetten?

Via het formulier hieronder kun je per mail afzeggen of je kunt sms’en of een WhatsApp bericht sturen naar 06 12117517.

Je krijgt een ontvangstbevestiging binnen 24 uur. Bij mailen krijg je een e-mail. Bij een SMS of WhatsApp bericht krijg je een bericht terug.

Ontvang je binnen 24 uur geen bevestiging? Dan is je afmelding niet goed doorgekomen en dus ook niet geldig. Je dient dan zelf weer contact op te nemen.

Afspraak annuleren of verzetten

  


Soort dier
KatKonijnCavia

Ik wil deze afspraak
AnnulerenVerzetten

Wat is de reden van het annuleren of verzetten? In geval van verzetten; welke nieuwe data en tijden hebben de voorkeur?