Mijn visie en werkwijze

 

Mijn eerste prioriteit is, uiteraard, het welzijn van jouw kat, konijn of cavia.

 

Een kat, konijn of cavia is zeer gevoelig voor stress. Te veel stress is niet goed voor het welzijn en de gezondheid en daarom wil ik de beleving van een dier dat bij mij langs komt zo prettig en rustig mogelijk maken. De producten en materialen die ik gebruik zijn hier ook op afgestemd. Zachter, milder en stressverlagend.

 

Mijn werkwijze is vachtsparend, sensitief en holistisch; alles staat met elkaar in verbinding. Het gaat verder dan alleen het verzorgen van de vacht en daarom kijk ik naar het grote geheel.

 

Naast dat ik sinds 2014 professioneel katten, konijnen en cavia’s trim, ben ik ook welzijns- en gedragsdeskundige, heb ik jarenlang gewerkt als praktijkondersteuner bij een dierenkliniek en werk ik als mindset mentor via zenvolleven.nl.

 

Ook dit laatste heeft een connectie met het werken met en houden van dieren, want hoe rustiger jouw eigen mind, hoe rustiger jouw dier. Alles staat tenslotte met elkaar in verbinding

 

Met deze combinatie van kennis, ervaring en vaardigheden draag ik graag bij aan het duurzaam verbeteren van de vachtconditie en het verhogen van het welzijn van jouw dier.

 

Veel gestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je HIER.