Jouw dier relaxt door olie!
Proefpakket voor baasjes met gestreste katten, konijnen of cavia’s

Je hebt een kat, konijn of cavia en…

 

je wil hem/haar graag helpen relaxter te zijn om het welzijn te verbeteren
zoekt een bewezen succesformule op natuurlijke basis
bent benieuwd of olie de oplossing voor jullie kan zijn zonder er veel geld aan uit te geven

 

 

Ontdek de wondere wereld van oliën

 

Ieder dier heeft wel eens stress door bijvoorbeeld onweer, vuurwerk, een bezoek aan de dierenarts, een verbouwing, een nieuw gezinslid of vachtverzorging.

 

Zie jij deze stress signalen wel eens bij jouw konijn, kat of cavia?

 • Bek aflikken
 • Tongelen (snel likken over de neus)
 • Zichzelf overmatig wassen, likken of bijten
 • Trillen bij aanraking
 • Grote ogen / pupillen
 • Knarsetanden
 • Stampen
 • Pootje optillen
 • Plat op de buik liggen
 • Wegkruipen of verstoppen
 • Krabben
 • Samengetrokken neusje
 • Oren plat(ter) naar de zijkant of naar achteren

 

Het liefst wil je je dier dan natuurlijk snel kunnen helpen om de stress te verminderen.

 

Goed nieuws! Er is een makkelijke manier die al heel veel goede resultaten heeft gegeven.

 

Ik ben écht enorm enthousiast over de stressverminderende werking van essentiële oliën bij dieren.

 

Jij weet het en ik weet het: dieren zijn puur en handelen vanuit intuïtie.

 

Dieren doen niet alsof.

 

De resultaten die ik zie met het inzetten van essentiële oliën bij katten, konijnen en cavia’s zijn soms echt wonderlijk te noemen. Van enorm gestrest naar super relaxed.

 

Luister maar eens naar het verhaal van Joep de kat

 

 

Naast katten, konijnen en cavia’s kunnen de oliën uiteraard ook voor andere diersoorten ingezet worden. Zo worden ze vaak met succes ingezet bij honden en over paarden hoor ik ook hele positieve verhalen.

 

Maar hoe kom je er nou achter welke oliën jou en je dier het beste helpen?

 

De zoektocht naar de juiste oliën kan namelijk best een uitdaging en vrij kostbaar zijn omdat de prijs van een goede, zuivere olie kan oplopen tot 100 euro voor 1 flesje.

 

Daarom heb ik voor jou een snelle, makkelijke èn voordelige oplossing waarmee je meerdere oliën kunt testen in een mum van tijd zonder dat je direct heel veel geld hoeft uit te geven.

 

Ik gebruik voor mijzelf, mijn dieren en mijn klanten voornamelijk de 100% zuivere oliën van het merk Infinirgy.

 

Alle 14 oliën van Infinirgy hebben een naam waar je uit kunt afleiden waar het goed voor is. Heel handig!

 

Wil ik bijvoorbeeld meer rust dan gebruik ik de Calmy, wil ik meer vertrouwen dan gebruik ik de Trusty, heb ik energie nodig dan pak ik de Energy, wil ik mijn gelukkiger voelen dan ga ik voor de Happy.

 

Vaak gebruik ik een combinatie van verschillende oliën, want je kunt de oliën ook naast elkaar gebruiken en zelfs blenden met elkaar.

 

Er zijn daardoor oneindig veel mogelijkheden waardoor je ze steeds perfect kunt afstemmen op dat wat jij en je dieren nodig hebben.

 

Zoals gezegd heb ik voor jou een voordelige en makkelijke oplossing. Naar aanleiding van ervaringen van andere betrokken dierenliefhebbers heb ik voor jou een  bewezen succesformule van oliën samengesteld.

 

Zo kan ook jij door een kleine investering te doen de kracht en de heerlijke geuren van essentiële oliën ontdekken.

 

Ontdek jouw favoriete olie

 

Het proefpakket bestaat uit 5 favoriete oliën van mijzelf en mijn klanten, namelijk de Calmy, Trusty, Energy, Intuity en Happy en kost nu, tijdelijk, geen 27 euro maar 23 euro.

 

Als extra bonus krijg je ook toegang tot de exclusieve WhatsApp groep “Relaxt door olie” waar je 24/7 vragen kunt stellen over essentiële oliën.

 

Om de gevoelige neusjes van je konijn, kat, cavia of hond te ontzien, zijn de oliën van het proefpakket geblend met een neutrale draagolie zodat je dier direct uit het flesje kan ruiken.

 

Daarnaast kun je deze vanwege de draagolie gebruiken in je eigen haar, op je gezicht en op de rest van je lichaam.

 

Ben je inmiddels benieuwd wat de oliën voor jou en je dieren kunnen doen? Bestel ze nu direct en ik maak het pakket voor je in orde zodat je er snel mee aan de slag kan

 

Jouw pakket kun je op afspraak afhalen in Zwolle of meenemen na een trimbehandeling van je dier.

 

 

 

Gebruik de oliën niet direct op je dier.

Wees bij jezelf ook altijd voorzichtig bij direct gebruik op je huid. De oliën zijn een 100% natuurlijk en krachtig product die irritatie kunnen veroorzaken. Blenden met bijvoorbeeld een draagolie is veiliger.

Deze informatie is met zorg opgesteld en informatief bedoeld.

Het is niet bedoeld om diagnoses te stellen, ziekten vast te leggen, te voorkomen of te genezen. Het is enkel een overzicht van de traditionele gebruiken door de eeuwen heen. Het gezondheidseffect is nog niet officieel vastgesteld. Hou alle producten buiten bereik van kinderen, huisdieren en ouderen.

De gegeven informatie is op geen enkele wijze bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. Iedereen die aan een ziekte of verwonding lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.

Laat je goed informeren over het gebruik van essentiële oliën. In geval van oogcontact of een brandende huid, gebruik een draagolie of olijfolie (geen water).

Kalumi en Infinirgy sluiten alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de producten op deze site.