Kalumi werkt alleen op afspraak

Openingstijden

In het geval van spoed of bij een afspraak bij de dierenkliniek kan er worden afgeweken van de openingstijden.
  Overdag ‘s Avonds
Maandag 12.00 – 17.00 18.30 – 21.00
Dinsdag 12.00 – 17.00 18.30 – 21.00
Woensdag alleen spoed
Donderdag 12.00 – 17.00 18.30 – 21.00
Vrijdag 12.00 – 17.00 alleen spoed
Zaterdag alleen spoed
Zondag alleen spoed

Vakanties en officiële feestdagen

Kalumi is op afspraak beschikbaar op/in:
Zomervakantie 2021 Week 29, 30, 31, 32, 33  (19 juli t/m 17 augustus).
Herfstvakantie 2021 12 tot en met 16 oktober.

Kalumi is gesloten:
Zomervakantie 2021 Week 33 en 34 (18 t/m 27 augustus).
Kerstvakantie 2021
maandag 27 december tot en met vrijdag 7 januari.

 

Aa-landen

Adres

Dollard 105 5e etage
8032 KC Zwolle

Sinds 2014 trim ik voornamelijk vanuit mijn kleine, maar compleet ingerichte trimruimte bij mij thuis.

De materialen en producten die ik gebruik zijn uiteraard speciaal afgestemd op katten, konijnen en cavia’s. Zo maak ik gebruik van redelijk stille tondeuses, vachtvriendelijke borstels en indien nodig zet ik hulpmiddelen in zoals een lekkere snack of een speeltje ter afleiding.

Hoewel het voor de kwaliteit van mijn werk niet uitmaakt dat ik in een kleine ruimte werk, zou ik wel graag nog eens verhuizen naar een iets ruimere plek. Op dit moment is dat helaas niet haalbaar, maar je moet altijd wat te dromen hebben toch?

Bereikbaarheid

bushalte

Auto: aan weerszijden van de flat zijn gratis Parkeren met de auto op de grootste parkeerplaatsparkeerplaatsen. Via de Waallaan ga je naar de grootste parkeerplaats. Hier is altijd plek (zie afbeelding).

Fiets: aan weerszijden van de flat kun je je fiets stallen.

OV: met het openbaar vervoer is Kalumi ook heel goed te bereiken. De stadsbus stopt bijna voor de deur (zie foto). Neem lijn 4 (richting Aa-landen) en stap uit bij bushalte Zijpe.

 

Zwolle-Zuid

Adres

Dierenkliniek Schellerlanden
Burgemeester van Walsumlaan 7
8017 CC Zwolle
http://schellerlanden.nl

Dierenarts Bieneke MeekWegens overige werkzaamheden ben ik (voorlopig) gestopt met het trimmen van katten, konijnen en cavia’s op een vaste dag bij Dierenkliniek Schellerlanden.

In overleg kan er nog wel een trimafspraak gemaakt worden op deze locatie. Vanwege werkzaamheden voor de praktijk ben ik er namelijk nog wel regelmatig te vinden

Sinds 2017 werk ik heel prettig samen met het team van dierenarts Bieneke Meek, eigenaresse van dierenkliniek Schellerlanden in Zwolle-Zuid. Zij behandelen veel katten en zijn konijn- en caviakundig. Lang niet alle dierenartsen zijn zo kundig dus voor mij is dit een enorme pre. Daarnaast komen onze visies overeen waardoor we onze diensten goed op elkaar kunnen afstemmen.

Voor jou als klant heeft dat als voordeel dat we beter advies kunnen geven en indien nodig snel de juiste behandeling kunnen inzetten. Voorbeelden hiervan zijn het zo veilig mogelijk scheren van katten onder narcose/roesje en het signaleren en oplossen van oog- en gebitsproblemen bij konijnen.

Bereikbaarheid

Auto: Dierenkliniek Schellerlanden Zwolle is makkelijk te bereiken via de ringweg Zwole-Zuid (IJsselallee). Op de IJsselallee neem je de afslag Windesheim college/Schelle Noord. Na ongeveer 50 meter ga je linksaf bij het Leger des Heils gebouw. Je ziet de praktijk dan recht voor je liggen. Als je, na het Leger des Heils gebouw aan je linkerhand te hebben gepasseerd, naar links kijkt, zie je Orthodontiepraktijk Al Dente. Tussen het Leger des Heils en de orthodontiepraktijk liggen parkeerplaatsen, waarvan er 5 speciaal gereserveerd zijn voor onze bezoekers. Deze parkeerplaatsen zijn herkenbaar aan de parkeerdbordjes met ons logo erop. Er zijn 5 parkeerplaatsen speciaal gereserveerd voor onze bezoekers. Zijn deze plaatsen al bezet, dan kunt je je auto ergens anders neerzetten, maar dan heb je een parkeerkaart nodig (max. 2 uur parkeren). Je mag bij ons een parkeerkaart lenen.

Fiets: naast de kliniek is er plek om je fiets te stallen.

OV: via het openbaar vervoer is de dierenkliniek goed te bereiken. Het ligt op ongeveer 10 minuten lopen van station Zwolle. Met de bus is de kliniek bijvoorbeeld te bereiken via stadsbus 6 (richting Ittersumerbroek via Oldenelerlanden).