Praktijk & stage

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met andere enthousiaste (beginnende) katten- en/of konijnentrimmers!

Wil jij kat/konijnvriendelijk en vachtbesparend werken? Investeren om de beste versie van jezelf worden als katten- en/of konijnentrimmer? Lees dan vooral verder!

Voor wie

Het maakt mij niet uit of je nog bezig bent met een katten- of konijnentrimopleiding of deze al hebt afgerond. Het maakt mij ook niet uit bij wie je een opleiding volgt of hebt gevolgd.

Wel vind ik je motivatie heel belangrijk!

Een praktijk- of stagedag komt neer op privéles. De hele dag staat in het teken van jou zoveel mogelijk waarde meegeven.

Ik regel de dieren, begeleid je 1 op 1 met het trimmen van katten en/of konijnen en deel mijn kennis, ervaring en visie. Je mag me alles vragen en gebruik maken van mijn ruimte en materialen. Na een praktijkdag krijg je mijn privé nummer zodat je mij altijd kan bereiken voor advies of support èn kun je gratis deelnemen aan de meetups die ik met regelmaat organiseer.

Om er voor jou het maximale uit te halen, is het belangrijk dat we enigszins op één lijn zitten. Ik ontvang daarom graag je motivatie die je via het formulier hieronder kan sturen.

Naar aanleiding hiervan neem ik contact met je op en indien we een match zijn, kunnen we 1 of meer dagen inplannen.

Wat krijg je?

Ik zorg voor dieren om mee te oefenen en begeleidt je waar nodig.
Uiteraard mag je mij alles vragen. Ik deel mijn kennis, ervaring en/of visie graag met je.
Je mag gebruik maken van mijn ruimte en materialen.
Ik zorg tijdens pauzes voor drinken en wat lekkers.
Je krijgt mijn privé nummer zodat mij ook na deze dag(en) altijd kunt bereiken voor advies en/of support.
Gratis deelname aan meetups waar je je netwerk en kennis kunt vergroten op een ontspannen manier.

Impressie

Wat zeggen anderen?
{"testimonial_characters_limit":"400","testimonial_read_more_text":"Lees verder","testimonial_read_less_text":"Lees minder","testimonial_read_more_ellipsis":"..."}

Emma Weelink

Voor de opleiding tot kattentrimmer is het zo ontzettend waardevol om een professional aan het werk te zien, en onder begeleiding zelf ook handelingen te mogen uitvoeren. Dit was de reden waarom ik met Claudia in contact kwam. Al snel bleek dat wij dezelfde visie hebben wat de verzorging van katten betreft. 

De praktijkdag was enorm leerzaam. Claudia geeft rustig uitleg over de materialen die zij gebruikt en waarom, haar eigen ervaringen in het trimvak en handige kneepjes, ook in het zo laag mogelijk houden van het stressniveau bij de kat. Je mag haar de oren van het hoofd vragen en op alles geeft zij duidelijk antwoord. Ik heb op haar drie eigen katten mogen oefenen, zij waren een genot om mee te werken. Dit alles onder toeziend oog van Claudia, die tussendoor goede tips gaf hoe je iets nog makkelijker kan doen, of hoe je net iets comfortabeler een stuk gereedschap in de hand houdt. Zo leer je een heel stuk theorie direct in de praktijk, en dat blijft toch een stuk beter hangen! 

Niet alleen het leren trimmen van haar katten was erg waardevol, maar ook Claudia’s eigen ervaringen met het opzetten van een eigen trimsalon en wat daar allemaal bij komt kijken. 

Ook hoe de trimwereld zelf werkt, en alles wat bij katten trimmen hoort. Dit was minstens zo waardevol als het oefenen op de katten zelf. Maar stiekem was het knuffelen met de katten ook erg leuk. 

Ik zou Kalumi zeker aanraden voor studenten die een trimopleiding voor katten volgen. Niet alleen omdat Claudia een hartelijk en gezellig persoon is, ze is ook een bron van ervaring en kennis, en het docentschap zit in haar verankerd. Dat kon ik wel merken! Daarnaast werkt zij met pure liefde en respect voor de kat, en dat werkt erg aanstekelijk. Ik ben erg blij dat ik deze ervaring op heb gedaan! 

Data en tijden

In overleg. Avonden, op zondag en in de meeste schoolvakanties ook mogelijk.

Kosten

  • € 171,00 per dag
  • ! Cursisten Cats Class, kijk hier voor aangepaste prijzen.

Betaling, annuleren en verzetten

Je ontvangt vooraf een factuur die minimaal 1 week voor aanvang betaald moet zijn. Betalen in termijnen is mogelijk.

Omdat ik een hele dag voor je reserveer, is geld terug bij annuleren of verzetten niet mogelijk.

Motivatie

Ben je enthousiast? Stuur mij dan je motivatie!