Vakopleiding Holistisch katten- of konijnentrimmer
ZONDER EXAMENS, ZONDER STAGE, MET PRAKTIJK

 

Voor wie?

Wil jij het helemaal serieus aanpakken en werken als een pro? Wil jij een welzijnsgerichte trimster worden? Zonder de stress van theorie- of praktijkexamens of het zoeken van een stageplek?

 

Volg dan de praktijkopleiding tot Professioneel Holistisch Trimmer Kat of Konijn.

 

Ik kan niet wachten om mijn gouden combinatie van kennis, ervaring en inzichten met jou te delen zodat ook jij katten en/of konijnen professioneel kunt helpen.

 

Je krijgt mijn volle aandacht omdat we 1 op 1 gaan samenwerken. De praktijk leer je bij mij door te werken met mijn dieren, eventueel jouw eigen dieren en door als stagiaire mee te werken bij mijn klanten.

 

Mijn werkwijze is vachtsparend, sensitief en holistisch en gericht op het creëren van jouw droombedrijf waarin jij helemaal in jouw kracht staat en alle dieren perfect kan helpen.

 

Trimster en ondernemer

Naast dat ik trimster ben, ben ik ook gedragsdeskundige. Jarenlang heb ik meerdere vakopleidingen en verdiepende cursussen, workshops en trainingen gevolgd over katten en konijnen en heb ik als praktijkondersteuner dierenkliniek vele jaren samengewerkt met dierenartsen. Uit dit alles is mijn vachtsparende, sensitieve en holistische werkwijze ontstaan en ik neem je hier tijdens de praktijkdagen in mee.

 

Maar daar ben ik niet gestopt, want ondernemen is een vak op zich en daarom investeer ik zelf nog steeds tijd, geld en energie in zakelijke en persoonlijke trajecten bij vooraanstaande, invloedrijke en inspirerende ondernemers/coaches/teachers. Deze waardevolle kennis deel ik ook heel graag met jou!

 

Ik werk niet met examens…

…wel met een competentielijst met vaardigheden, kennis en attitude die we gaandeweg afvinken. Zodra je alle vinkjes hebt, ontvang je het certificaat Professioneel Holistisch Kattentrimmer / Konijnentrimmer.

 

Lifetime mentorship

Helemaal zelfstandig trimmen en ondernemen kan, zeker in het begin, behoorlijk spannend zijn. Je kunt ook na de opleiding altijd bij mij terecht met vragen om te sparren of om even stoom af te blazen.

 

De opleiding samengevat

 

 • privéles, 1-op-1, kat of konijn
 • in Zwolle
 • 15 uur praktijk, verdeeld over 4 dagen
  Meestal is dit voldoende. Mochten er meer praktijk nodig of gewenst zijn dan kan dit in overleg bijgeboekt worden.
 • in overleg op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag
 • toegang tot extra verdiepende lesstof over vacht, mindset, gedrag, welzijn, gezondheid en ondernemen
 • werken met je eigen dieren of met mijn dieren
 • meewerken als stagiair bij klanten
 • werken met je eigen materialen en/of mijn materialen
 • examen: nee, competentielijst: ja
 • inclusief certificaat Professioneel Holistisch Trimmer Kat of Konijn
  Wil je kat en konijn beide volgen? Dan kan dat, als je wil, tegelijk.
 • inclusief online programma met trimvideo’s t.w.v. 288 euro
 • inclusief secret business boosters t.w.v. minimaal 467 euro
 • inclusief lifetime mentorship t.w.v. onbetaalbaar
 • kosten 1497 euro 💡 Betalen in 4 termijnen is mogelijk zonder extra kosten.

 

Mail mij voor een kennismaking en meer informatie: