Prijsindicaties

Per afspraak, per dier

Prijzen zijn per afspraak en o.a. inclusief een ruime reservering (tijd), onderhoud en vervangen van materialen, voorwerk, nawerk en reserveringen voor bijvoorbeeld pensioen, ziekte en belasting. Een behandeling duurt 30 tot maximaal 120 minuten.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Betaling
Pinnen is niet mogelijk. Betalen kan contant of door na afloop direct af te rekenen via een betaallink (Tikkie). Wisselgeld is beperkt beschikbaar.
Losse afspraak vachtbehandeling
Van 45,00 tot maximaal 90,00 per dier

De prijs is afhankelijk van het soort dier en/of de mate van vachtproblemen.

Basis vachtbehandeling kat
55,00
30-90 minuten
Doorkambaar maken van de vacht
Verwijderen enkele klitten of kleine viltplekjes
Sanitaire trim indien gewenst
Inkorten (knippen/effileren) van de vacht
Indien nodig en mogelijk knippen nagels
Controle ogen, oren, poten en huid
Advies over vachtverzorging en welzijn. Indien je vragen hebt dan beantwoord ik ze graag.

Basis vachtbehandeling konijn
45,00
30-90 minuten
Doorkambaar maken van de vacht
Verwijderen enkele klitten of kleine viltplekjes
Sanitaire trim indien gewenst
Inkorten (knippen/effileren) van de vacht
Indien nodig en mogelijk knippen nagels
Controle ogen, oren, poten en huid
Advies over vachtverzorging en welzijn. Indien je vragen hebt dan beantwoord ik ze graag.

Intensief kat of konijn
90,00
Verwijderen van veel klitten
Verwijderen van veel vilt d.m.v. vachtbesparend scheren
Vlooien in de vacht
Zeer vervuilde vacht
De behandeling duurt maximaal 120 minuten soms is het maken van een nieuwe afspraak nodig
Extra slijtage materialen
Advies over vachtverzorging en welzijn. Indien je vragen hebt dan beantwoord ik ze graag.

Kat scheren onder narcose dierenkliniek
90,00
Indien het niet mogelijk is om klitten en vilt weg te scheren bij je kat dan kan ik dit bij een dierenarts ook doen wanneer je kat onder narcose is. Het moet wel gezien worden als eenmalige noodoplossing, maar het is voor sommige katten de beste en meest katvriendelijke optie. Exclusief kosten dierenarts.

Voor een kijkje achter de schermen klik HIER. Dierenkliniek Schellerlanden en ik hebben in de loop der jaren al heel wat katten op deze manier kunnen helpen.

Spoedafspraak
Dubbel tarief
De standaard wachttijd is ongeveer 2 weken. Zeker in periodes waar veel dieren hulp nodig hebben vanwege de rui en in vakantieperiodes kan de wachttijd verder oplopen. Is er op korte termijn geen plek beschikbaar, maar heeft je dier snel hulp nodig of wil je gewoon eerder aan de beurt zijn? Dan is spoedzorg wellicht een optie. Je kunt dan gegarandeerd binnen enkele dagen terecht. Ook in het weekend. Ik stel hiervoor andere werkzaamheden uit of lever vrije tijd in. Daarom geldt er een toeslag voor spoedzorg. Je betaald het tarief x 2.

Wil je weten wanneer je dier met spoed hulp nodig heeft? Lees het HIER.

Huisbezoek in Zwolle
+ 40,00
Ik ben bijna volledig gestopt met het trimmen bij mensen thuis. In een enkel geval kan ik nog uitzondering maken (binnen Zwolle). Er wordt dan wel een toeslag van 40,00 gerekend.

Vaste prijs vachtbehandeling
Vanaf 35,00 per dier

Wil jij
nooit meer te laat een afspraak maken?
begeleiding bij de verzorging van de vacht?
dat de vacht in de beste conditie komt en blijft?
veel, zware klitten, vilt en andere ongemakken voor zijn?
thuis minder tijd kwijt zijn aan vachtverzorging?

Boek dan direct na de eerste behandeling 1 of meerdere vervolgafspraken tot een jaar vooruit. Deze prijs geldt wanneer er een vervolgafspraak wordt gemaakt welke niet wordt verzet naar een latere datum. Bij verzetten gelden de prijzen van een losse behandeling. Een afspraak naar voren halen kan, mits er plek is, wel voor deze prijs.

Onderhoud na 6 weken bij vooruit boeken
Kat 45,00
Konijn 35,00

Meekijkdag kat, konijn of hond
Vanaf 60,00

Voor eigenaren en startende trimmers. Je bent op een meekijkdag van harte welkom bij mij (katten en konijnen) of bij Claudia Nieuwkerk (honden). Wij vertellen je graag over vachtverzorging, het trimvak en onze werkwijze. Stel ons al je vragen en oefen onder onze begeleiding op de aanwezige honden, katten of konijnen of – in overleg – op je eigen dier.

Workshop koppie knippen
Vanaf 40,00

Voor konijnen is het heel belangrijk om goed zicht te hebben. Tijdens de Workshop Koppie Knippen leer je om, tussen de grote trimbeurten in, zelf de ogen vrij te knippen. Optioneel is het leren knippen van het hele koppie.

 

Annuleringsvoorwaarden

Afspreken doe je samen

Een afspraak maken bij Kalumi doe je uit eigen beweging. Op jouw verzoek reserveer ik een door jou gekozen datum en tijd in mijn agenda.

Is er iemand anders die iets van mij wil op die datum en tijd dan hebben ze pech. Afspraak is afspraak.

Andersom werkt dat helaas niet altijd zo. Het lijkt tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat mensen afspraken vlak van tevoren annuleren, willen verzetten of zelfs vergeten. Dit is niet zonder gevolgen voor mij en drukt mijn inkomsten dusdanig dat ik dit niet langer kan volhouden.

Daarom breng ik vanaf heden de prijs van een consult / intake in rekening wanneer een afspraak op korte termijn niet doorgaat. Dit als compensatie voor de voor jou ingeplande tijd. Je ontvangt hiervoor een betaallink.

Annuleringsvoorwaarden

  • Verzetten kan eenmaal kosteloos tot 72 uur voor de afspraak.
  • Bij verzetten binnen 72 uur voor de afspraak wordt 25 euro in rekening gebracht.
  • Wil je een afspraak een tweede keer verzetten? Dit kan na betaling van 25 euro.
  • Bij annuleren van een afspraak of bij niet verschijnen wordt 25 euro in rekening gebracht.

Wat als er sprake is van overmacht? Meer informatie In beginsel wordt ook dan 25 euro in rekening gebracht. Bedenk eerst of het eerlijk en/of redelijk is dat ik inkomsten misloop door iets waar ik geen invloed op heb. Bij overmacht kan ik niet van je verlangen dat je je aan de afspraak of afzegtermijn houdt. Jij hebt namelijk ook geen invloed op overmacht. Echter, niet alles valt onder overmacht en of het overmacht betreft is door mij niet zomaar te controleren. Helaas is al vaker gebleken dat ook daar misbruik van gemaakt wordt. Overmacht is een uitzondering en in de basis blijft gelden: afspraak is afspraak. Mocht je een beroep willen doen op overmacht dan kun je dit schriftelijk, bij voorkeur ondersteund met bewijs, melden bij Kalumi. Postadres: Dollard 105, 8032 KC Zwolle. E-mail: contact@kalumi.nl

Wat als een afspraak door Kalumi niet door kan gaan? Meer informatieVoor mij is het allesbehalve gunstig om een afspraak niet door te laten gaan (alleen maar meer werk en minder inkomsten) dus dit gebeurd zelden. In de regel doe ik dit alleen als ik mijn werkzaamheden echt niet kan uitvoeren wegens bijvoorbeeld ziekte, dringende privéomstandigheden of wanneer het in het belang is van je dier. Indien bij machte zal ik proberen om in overleg met jou tot een goede oplossing te komen door bijvoorbeeld de afspraak te verzetten. Er geldt een aansprakelijkheidsbeperking. Kalumi is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor eventuele andere kosten, schade of ongemak van welke aard ook die ontstaan wanneer een afspraak van mijn kant niet door kan gaan.

Hoe kan ik een afspraak annuleren of verzetten?

Via het formulier hieronder kun je per mail afzeggen of je kunt sms’en of een WhatsApp bericht sturen naar 06 12117517.

Je krijgt een ontvangstbevestiging binnen 24 uur. Bij mailen krijg je een e-mail. Bij een SMS of WhatsApp bericht krijg je een bericht terug.

Ontvang je binnen 24 uur geen bevestiging? Dan is je afmelding niet goed doorgekomen en dus ook niet geldig. Je dient dan zelf weer contact op te nemen.

 

Afspraak annuleren of verzetten

  


Soort dier
KatKonijnCavia

Ik wil deze afspraak
AnnulerenVerzetten

Wat is de reden van het annuleren of verzetten? In geval van verzetten; welke nieuwe data en tijden hebben de voorkeur?