Prijsindicaties

Praktische informatie

Onderstaande tarieven gelden tot 01-06-2022.

Pinnen is niet mogelijk. Betalen kan contant of door na afloop direct af te rekenen via een betaallink via je bankapp. Hiervoor is eventueel een kastje nodig van je bank dus zorg dat je deze bij je hebt als je via een betaalverzoek wil betalen. Wisselgeld is beperkt beschikbaar.

Prijzen zijn per afspraak en o.a. inclusief een ruime reservering (tijd), onderhoud en vervangen van materialen, voorwerk, nawerk en reserveringen voor bijvoorbeeld pensioen, ziekte en belasting. Een behandeling duurt 30 tot maximaal 120 minuten.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Vachtbehandelingen kat, konijn, cavia

De prijs is afhankelijk van de conditie van de vacht.

Proefbehandeling
35,00 Tot 22-02-22 voor 17,50

Onderhoudsbehandeling Vaste Klant
Vanaf 47,00

Welzijnsbehandeling
57,00

Combinatiebehandeling
77,00

Intensief behandeling
97,00

Spoedafspraak – ook mogelijk in het weekend
Dubbel tarief

Katten speciale zorg:

Kat trimmen geruststellend middel
Tarieven zie hierboven

Kat scheren met roesje/narcose dierenkliniek
97,00

Informatie of afspraak
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kun je mij hieronder een bericht sturen. Dit kan 24/7.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Pinnen is niet mogelijk. Betalen kan contant of door na afloop direct af te rekenen via een betaallink (Tikkie). Wisselgeld is beperkt beschikbaar.

 

Over jou

  








 

Over je dier of dieren

  


Soort dier
KatKonijnCavia




Wat is de reden van je bericht?







 

Annuleringsvoorwaarden

Afspreken doe je samen

Een afspraak maken bij Kalumi doe je uit eigen beweging. Op jouw verzoek reserveer ik een door jou gekozen datum en tijd in mijn agenda.

Is er iemand anders die iets van mij wil op die datum en tijd dan hebben ze pech. Afspraak is afspraak.

Andersom werkt dat helaas niet altijd zo. Het lijkt tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat mensen afspraken vlak van tevoren annuleren, willen verzetten of zelfs vergeten. Dit is niet zonder gevolgen voor mij en drukt mijn inkomsten dusdanig dat ik dit niet langer kan volhouden.

Daarom breng ik vanaf heden de prijs van een consult / intake in rekening wanneer een afspraak op korte termijn niet doorgaat. Dit als compensatie voor de voor jou ingeplande tijd. Je ontvangt hiervoor een betaallink.

Annuleringsvoorwaarden

  • Verzetten kan eenmaal kosteloos tot 72 uur voor de afspraak.
  • Bij verzetten binnen 72 uur voor de afspraak wordt 35 euro in rekening gebracht.
  • Wil je een afspraak een tweede keer verzetten? Dit kan na betaling van 35 euro.
  • Bij annuleren van een afspraak of bij niet verschijnen wordt 35 euro in rekening gebracht.

Wat als er sprake is van overmacht? Meer informatie In beginsel wordt ook dan 25 euro in rekening gebracht. Bedenk eerst of het eerlijk en/of redelijk is dat ik inkomsten misloop door iets waar ik geen invloed op heb. Bij overmacht kan ik niet van je verlangen dat je je aan de afspraak of afzegtermijn houdt. Jij hebt namelijk ook geen invloed op overmacht. Echter, niet alles valt onder overmacht en of het overmacht betreft is door mij niet zomaar te controleren. Helaas is al vaker gebleken dat ook daar misbruik van gemaakt wordt. Overmacht is een uitzondering en in de basis blijft gelden: afspraak is afspraak. Mocht je een beroep willen doen op overmacht dan kun je dit schriftelijk, bij voorkeur ondersteund met bewijs, melden bij Kalumi. Postadres: Dollard 105, 8032 KC Zwolle. E-mail: contact@kalumi.nl

Wat als een afspraak door Kalumi niet door kan gaan? Meer informatieVoor mij is het allesbehalve gunstig om een afspraak niet door te laten gaan (alleen maar meer werk en minder inkomsten) dus dit gebeurd zelden. In de regel doe ik dit alleen als ik mijn werkzaamheden echt niet kan uitvoeren wegens bijvoorbeeld ziekte, dringende privéomstandigheden of wanneer het in het belang is van je dier. Indien bij machte zal ik proberen om in overleg met jou tot een goede oplossing te komen door bijvoorbeeld de afspraak te verzetten. Er geldt een aansprakelijkheidsbeperking. Kalumi is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor eventuele andere kosten, schade of ongemak van welke aard ook die ontstaan wanneer een afspraak van mijn kant niet door kan gaan.

Hoe kan ik een afspraak annuleren of verzetten?

Via het formulier hieronder kun je per mail afzeggen of je kunt sms’en of een WhatsApp bericht sturen naar 06 12117517.

Je krijgt een ontvangstbevestiging binnen 24 uur. Bij mailen krijg je een e-mail. Bij een SMS of WhatsApp bericht krijg je een bericht terug.

Ontvang je binnen 24 uur geen bevestiging? Dan is je afmelding niet goed doorgekomen en dus ook niet geldig. Je dient dan zelf weer contact op te nemen.

 

Afspraak annuleren of verzetten

  










Soort dier
KatKonijnCavia





Ik wil deze afspraak
AnnulerenVerzetten

Wat is de reden van het annuleren of verzetten? In geval van verzetten; welke nieuwe data en tijden hebben de voorkeur?