Prijsindicaties

Per afspraak, per dier

Prijzen zijn per afspraak, per dier en o.a. inclusief een ruime reservering (tijd), onderhoud en vervangen van materialen, voorwerk, nawerk en reserveringen voor bijvoorbeeld pensioen, ziekte en belasting. Een behandeling duurt 15 tot maximaal 120 minuten.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Betaling
Pinnen is niet mogelijk. Betalen kan contant of door na afloop direct af te rekenen via een betaallink (Tikkie). Wisselgeld is beperkt beschikbaar.

Consult
25,00 Kennismaking en/of vacht- of welzijnsadvies zonder vachtbehandeling
Wil je weten of je dier(en) een behandeling wel toela(a)ten en/of advies krijgen over vachtverzorging, gedrag, welzijn e.d.? Boek dan een consult.

Losse afspraak vachtbehandeling
Van 40,00 tot maximaal 75,00 per keer
75,00 = intensief veel klitten, vilt, scheren, vlooien, vervuilde vacht, extra slijtage materialen e.d.
+ 50% Spoedafspraak
+ 25,00 Huisbezoek alleen mogelijk binnen Zwolle

Vaste prijs vachtbehandeling
Deze prijs op maat geldt wanneer er een vervolgafspraak wordt gemaakt welke niet wordt verzet naar een latere datum. Bij verzetten gelden de prijzen van een losse behandeling. Een afspraak naar voren halen kan, mits er plek is, wel voor deze prijs.

Vanaf 25,00 Regelmatige vervolgafspraak prijs op maat

Meekijkdag kat, konijn of hond
Vanaf 60,00
Voor eigenaren en startende trimmers. Je bent op een meekijkdag van harte welkom bij mij (katten en konijnen) of bij Claudia Nieuwkerk (honden). Wij vertellen je graag over vachtverzorging, het trimvak en onze werkwijze. Stel ons al je vragen en oefen onder onze begeleiding op de aanwezige honden, katten of konijnen of – in overleg – op je eigen dier. > Meer informatie en aanmelden meekijkdag

Workshop koppie knippen
Vanaf 40,00
Voor konijnen is het heel belangrijk om goed zicht te hebben. Tijdens de Workshop Koppie Knippen leer je om, tussen de grote trimbeurten in, zelf de ogen vrij te knippen. Optioneel is het leren knippen van het hele koppie. > Meer informatie en aanmelden workshop

 

Annuleringsvoorwaarden

Afspreken doe je samen

Een afspraak maken bij Kalumi doe je uit eigen beweging. Op jouw verzoek reserveer ik een door jou gekozen datum en tijd in mijn agenda.

Is er iemand anders die iets van mij wil op die datum en tijd dan hebben ze pech. Afspraak is afspraak.

Andersom werkt dat helaas niet altijd zo. Het lijkt tegenwoordig eerder regel dan uitzondering dat mensen afspraken vlak van tevoren annuleren, willen verzetten of zelfs vergeten. Dit is niet zonder gevolgen voor mij en drukt mijn inkomsten dusdanig dat ik dit niet langer kan volhouden.

Daarom breng ik vanaf heden de prijs van een consult / intake in rekening wanneer een afspraak op korte termijn niet doorgaat. Dit als compensatie voor de voor jou ingeplande tijd. Je ontvangt hiervoor een betaallink.

Annuleringsvoorwaarden

  • Verzetten kan eenmaal kosteloos tot 72 uur voor de afspraak.
  • Bij verzetten binnen 72 uur voor de afspraak wordt 25 euro in rekening gebracht.
  • Wil je een afspraak een tweede keer verzetten? Dit kan na betaling van 25 euro.
  • Bij annuleren van een afspraak of bij niet verschijnen wordt 25 euro in rekening gebracht.

Wat als er sprake is van overmacht? Meer informatie In beginsel wordt ook dan 25 euro in rekening gebracht. Bedenk eerst of het eerlijk en/of redelijk is dat ik inkomsten misloop door iets waar ik geen invloed op heb. Bij overmacht kan ik niet van je verlangen dat je je aan de afspraak of afzegtermijn houdt. Jij hebt namelijk ook geen invloed op overmacht. Echter, niet alles valt onder overmacht en of het overmacht betreft is door mij niet zomaar te controleren. Helaas is al vaker gebleken dat ook daar misbruik van gemaakt wordt. Overmacht is een uitzondering en in de basis blijft gelden: afspraak is afspraak. Mocht je een beroep willen doen op overmacht dan kun je dit schriftelijk, bij voorkeur ondersteund met bewijs, melden bij Kalumi. Postadres: Dollard 105, 8032 KC Zwolle. E-mail: contact@kalumi.nl

Wat als een afspraak door Kalumi niet door kan gaan? Meer informatieVoor mij is het allesbehalve gunstig om een afspraak niet door te laten gaan (alleen maar meer werk en minder inkomsten) dus dit gebeurd zelden. In de regel doe ik dit alleen als ik mijn werkzaamheden echt niet kan uitvoeren wegens bijvoorbeeld ziekte, dringende privéomstandigheden of wanneer het in het belang is van je dier. Indien bij machte zal ik proberen om in overleg met jou tot een goede oplossing te komen door bijvoorbeeld de afspraak te verzetten. Er geldt een aansprakelijkheidsbeperking. Kalumi is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor eventuele andere kosten, schade of ongemak van welke aard ook die ontstaan wanneer een afspraak van mijn kant niet door kan gaan.

Hoe kan ik een afspraak annuleren of verzetten?

Via het formulier hieronder kun je per mail afzeggen of je kunt sms’en of een WhatsApp bericht sturen naar 06 12117517.

Je krijgt een ontvangstbevestiging binnen 24 uur. Bij mailen krijg je een e-mail. Bij een SMS of WhatsApp bericht krijg je een bericht terug.

Ontvang je binnen 24 uur geen bevestiging? Dan is je afmelding niet goed doorgekomen en dus ook niet geldig. Je dient dan zelf weer contact op te nemen.

 

Afspraak annuleren of verzetten

  


Soort dier
KatKonijnCavia

Ik wil deze afspraak
AnnulerenVerzetten

Wat is de reden van het annuleren of verzetten? In geval van verzetten; welke nieuwe data en tijden hebben de voorkeur?