Ervaringen van klanten

Uw ervaring over Kalumi delen?
Dat kan via Facebook, Google en/of het schrijven van een testimonial voor deze pagina. Alvast bedankt!

Facebook Kalumi Zwolle Google Kalumi Zwolle

Claudia is een ervaren en een vakkundige trimster. Ze weet veel en geeft advies mee voor thuis. Ik kan haar van harte aanbevelen en mijn kat ook.

Claudia heeft mijn teddy dwergkonijnen nu al meerdere malen getrimd. Met name mijn rammelaar vindt het vreselijk om door mij geborsteld te worden, hij bijt en gromt. Ook heeft hij vaak last van klitten en vilt. Dankzij Claudia is hij toch iedere keer weer verlost van die slechte vacht! Wat ik heel fijn vind is dat ze alles goed uitlegt en handige tips geeft voor als ik mijn konijnen zelf borstel. Ze is geduldig, vriendelijk en weet wat ze doet. Top trimster en ik kom zeker met mijn teddy's terug!

Je bent echt een topper Claudia! Meeeeeeega bedankt ❤❤❤

Heel erg bedankt voor het trimmen van Joris! Ik ben blij dat ie is verlost van zo'n pluk haar. Bedankt voor je rustige en geduldige aanpak. Heel prettig!

Mijn nijntjes vakkundig laten trimmen door Claudia. Met deze hitte is dat echt wel heel welkom. Ze zijn er duidelijk blij mee al was het wel even afzien voor ze en voor haar met die warmte. Claudia kan ik echt aanbevelen.

Hallo Claudia, top hoe het gisteren met Summer gegaan is. Je hebt haar keurig geschoren en behouden wat er behouden kon worden. Ook de dierenarts niets dan lof. Alle contacten zijn prima geweest. Fijn dat er zo'n uitgebreide uitleg was. Ook hoe ze het aangepakt hebben dat Summer bang was voor dat infuus. Daar kunnen andere dierenklinieken een voorbeeld aan nemen.

Mijn konijn reageert veel fijner op de zwijnenharen borstel dan op de andere borstels die ik heb.

Evy ziet er echt super netjes uit na de knipbeurt! Echt complimenten!

Kundig, vriendelijk en flexibel 🙂

Super💕💕💕

Kundig diervriendelijk rustig vriendelijk en schoon. Onze kat is nog nooit zo relaxed teruggekomen.

This morning humom and I went to @kalumizwolle to get me brushed and remove soms mats. Claudia was really nice to me but I still was not happy at all. No one can touch my floof Humom. As a treat humom openend my carrier to inspect the car.

Thuis lukt het borstelen en plukken niet goed. Geen goede plek en teveel gestress. Bij jou waren mijn konijnen wel erg relaxt en vandaar dat dit mijn voorkeur heeft. Ieder zo z'n kwaliteiten hè?

Claudia, ik ben meer dan tevreden over het trimmen van ons konijntje! Je bent niet alleen ontzettend lief voor hem geweest (geen bibberend maar volledig relaxed konijn bij jou op tafel), je werkt rustig, secuur en hebt daarnaast zoveel kennis dat ik ook een heleboel heb opgestoken van je. Dank daarvoor en ik kom zeker terug!

Voor het eerst bij Kalumi geweest en ben heel positief! Onze kat was nog nooit bij een trimmer geweest en Claudia had ontzettend veel geduld en heeft haar met zorg behandeld! Ze neemt alle tijd voor jou en je kat en werkt netjes en kundig! Ik kom zeker terug.

Hey, hey, hij ziet er geweldig uit!! Super blij mee!!


Super bedankt voor het trimmen (had Ocho kaal terug verwacht 😂 )

 
Uw ervaring over Kalumi delen?
Dat kan via Facebook, Google en/of het schrijven van een testimonial voor deze pagina. Alvast bedankt!

Facebook Kalumi Zwolle Google Kalumi Zwolle

Deze pagina delen: