Tarieven

Vacht en Verzorging consult / Intake

25 euro 1 tot 3 dieren, 20-30 minuten

+ antwoord op je vragen over de vachtverzorging bijvoorbeeld Enkele voorbeelden van veelgestelde vragen: Hoe vaak moet ik borstelen? Hoe borstel ik op de juiste manier? Hoe voorkom ik klitten? Welke kam of borstel is geschikt?
+ antwoord op je vragen over de algemene verzorging bijvoorbeeld Enkele voorbeelden van veelgestelde vragen: Mijn kat plast buiten de bak. Wat nu? Mijn konijn eet geen hooi. Wat nu? Hoe introduceer ik een nieuw dier? Welke voeding moet ik geven?
+ demonstratie goed borstelen/kammen
+ korte vachtbehandeling / klein vachtprobleem oplossen
+ iets leuks of lekkers voor je dier
+ een verzorgplan voor thuis
+ mogelijkheid aanschaf passende kam of borstel
+ mogelijkheid voor het maken van een afspraak voor een vachtbehandeling op maat

Indien een langere behandeling wenselijk is, dan maken we hiervoor op korte termijn een aanvullende afspraak. De kosten van het consult worden dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van de vachtbehandeling.

Betaling: direct na afloop van het consult contant of via een betaalverzoek. meer informatie Contant: er is beperkt wisselgeld beschikbaar.
Betaalverzoek, Tikkie: direct via de bankapp op je mobiele telefoon. Als je wil betalen via een betaalverzoek dan is het nodig om je mobiele telefoon waar de app van je bank op staat mee te nemen. Bij bepaalde banken kan een reader, kastje o.i.d nodig zijn om te kunnen betalen.
Let op:
Pinnen is niet mogelijk.
Een handmatige overschrijving is niet mogelijk.
Uitgesteld betalen (factuur) is alleen op aanvraag (vooraf) en onder bepaalde voorwaarden mogelijk.
Prijzen zijn naast de gereserveerde tijd en de behandeling ook altijd inclusief 21% btw, sociale lasten, advies, onderhoudskosten voor en vervanging van materialen, vachtverzorgingsproducten, (bij)scholing, schoonmaken en ontsmetten, administratiekosten etc.

Kalumi bij de dierenkliniek meer informatie Iedere woensdag tussen 13.30 en 19.30 uur ben ik aanwezig bij Dierenkliniek Schellerlanden in Zwolle-Zuid. Een afspraak maken kan via de online agenda of door mij een mail te sturen.

Kalumi bij je thuis meer informatie Soms is het prettiger om bij je thuis af te spreken. Een huisbezoek binnen Zwolle is mogelijk en kost 20 euro extra ongeacht de reistijd. Parkeerkosten zijn niet van toepassing aangezien ik op de fiets kom.

Contact

Algemeen