Tarieven

Onderaan deze pagina vind je aanvullende informatie over de werkwijze en mogelijkheden.

Consult

Vachtconsult
30 minuten, 1 of 2 dieren, incl. kleine trimhandelingen, incl. 33 euro korting op een eventuele trimbehandeling
33 euro
🟣 Meer over het vachtconsult >>

Trimbehandeling

De duur van een behandeling kan variëren. Een onderhoudsbehandeling kost meestal minder tijd dan het op orde brengen van een vacht met achterstallig onderhoud. In het belang van je dier kan het i.v.m. het stresslevel nodig zijn om de behandeling te verdelen over meerdere sessies.
Onderhoud
20 - 60 minuten. De nadruk ligt op het voorkomen van knopen en vilt. Borstelen, kammen, inkorten van de vacht, weghalen van enkele knopen of kleine stukjes vilt.
67 euro
per behandeling
1 behandeling
Probleemvacht
20 - 60 minuten. De nadruk ligt op het oplossen van problemen. Weghalen van veel knopen, grote knopen, grotere stukken vilt, viezigheid, ontlasting etc.
67 euro
per behandeling
1 - 2 behandelingen
🟣 Meer over mijn visie en werkwijze >>
SpoedbehandelingDubbel tarief
🟣 Meer over spoed >>

Furry Relaxed

Minimaal 3 afspraken worden een half jaar vooruit gepland. Variabel 3 tot 6 afspraken afhankelijk van de behoefte van jouw dier.
⭐⭐⭐⭐⭐
VIP abonnement zonder zorgen
Half jaar, vanaf prijs.
133 euro
🟣 Meer over Furry Relaxed en de extra's >>
Deze informatie openen en sluiten kan door de - / + knop te gebruiken.
  • De meest actuele prijzen worden gecommuniceerd via deze pagina.
  • Pinnen is niet mogelijk.
  • Een vachtconsult betaal je vooraf online via iDeal.
  • Trimbehandelingen betaal je direct na afloop bij voorkeur via een betaallink (tikkie) via je bankapp, maar contant betalen is ook mogelijk. Wisselgeld is beperkt beschikbaar.
  • Prijzen zijn per afspraak, per dier en o.a. inclusief een ruime reservering (tijd), onderhoud en vervangen van materialen, voorwerk, nawerk en reserveringen zoals pensioen, ziekte en belasting.
  • Indien het voortzetten van de behandeling op een andere dag in het belang is van je dier dan is een nieuwe afspraak binnen een week 1x inbegrepen in de prijs van trimbehandelingen.
  • Een behandeling duurt 20 tot maximaal 120 minuten.
  • Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de voorwaarden. Mocht een afspraak verzet of geannuleerd worden binnen 24 uur voor aanvang dan zijn deze annuleringsvoorwaarden van toepassing.


🟣 Wil je weten wat je kunt en mag verwachten van een afspraak? Dat begrijp ik heel goed. Daarom heb ik de tijd genomen om uitgebreid te vertellen over mijn visie, mijn werkwijze en om een aantal veel gestelde vragen te beantwoorden. Je vind het op deze pagina >>> Met mijn dier naar Kalumi... Hoe gaat dat?