Leef in creatie

 

De afgelopen jaren heb ik het tekenen weer een beetje opgepakt en ik vind dat zo ontspannend.

 

Ik kan ook echt helemaal “verdwalen” in een tekening. Lijnen, vormen, kleurtjes…. I love it

 

Op dit moment ben ik alcohol markers aan het ontdekken, maar pastelkrijt en – potloden vind ik ook heel fijn om mee te werken.

 

Ik heb niet een bepaalde stijl, maar hou wel van het tekenen van dieren, bloemen en fantasie dingen.

 

Mijn intentie is dat het vooral leuk moet zijn om te doen. Of iets wel of niet lukt, doet er niet zo toe. Het gaat mij om het bezig zijn en als ik het dan ook nog eens mooi vind dan is dat letterlijk mooi meegenomen.

 

Tekenen is voor mij een hobby en ik doe het alleen als ik er echt zin in heb. Iets in opdracht creëren is daarom niks voor mij. Het mag vrij voelen, ontspannend en inspirerend. Daar krijg ik energie van en dat is de bedoeling

 

Digital Art en Web Graphics vind ik ook superleuk!

 

Ik heb in het verleden diverse Poser figuren gemaakt. Tegenwoordig pak regelmatig mijn iPad om digitaal te tekenen. Het fijne hieraan vind ik vooral dat er 1001 materialen/effecten zijn die je tegelijk kan toepassen èn eindeloos kunt aanpassen, verwijderen en bijwerken.