Trimbehandeling bij u thuis

Binnen Zwolle is het ook mogelijk om uw dier overdag bij u thuis te behandelen. Vanwege de extra tijd die dit kost, kan het zijn dat een afspraak bij u thuis niet op zeer korte termijn mogelijk is.

Beter thuis of in de trimsalon?

Wees u er van bewust dat niet elk dier zich in het eigen territorium goed laat behandelen.

Vooral bij katten kan het zijn dat zij in in hun gedrag extra versterkt worden en dus soms thuis juist meer stress hebben dan wanneer ze even uit hun vertrouwde omgeving gehaald worden. Ook wordt er voor sommige katten inbreuk gemaakt in hun veilige thuishaven. Weeg dus voor uzelf en uw dier af wat de beste keus is.

Benodigdheden

Om goed te kunnen werken, heb ik een tafel (niet te hoog, niet te laag, bijvoorbeeld een eetkamertafel) nodig en voldoende licht.

Prijs

In de wijken Aalanden, Dieze-Oost en Holtenbroek kom ik aan huis vanaf 30,00.
Voor de overige wijken vanaf 50,00.

Ik hanteer deze minimale bedragen omdat ik er meer tijd voor moet reserveren in mijn agenda. Verder gelden de prijzen zoals vermeld op de pagina Tarieven.

Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden: contant (gepast) of via een betaalverzoek. Ik vraag u dan met behulp van de mobiel bankieren app via e-mail, sms, WhatsApp of QR-code om een betaling. U kunt vervolgens direct met uw mobiele telefoon veilig via iDeal betalen. Pinnen is helaas niet mogelijk.