‼DEZE SYMPTOOMCHECKER IS GEEN ONDERDEEL VAN KALUMI. ENKEL EEN DOORVERWIJZING NAAR DE SITE VAN DIERENDOKTERS

Heeft uw huisdier een dierenarts nodig? Met spoed contact opnemen of niet? Klik op het plaatje of de link hieronder, selecteer een diersoort en vervolgens het meest duidelijke symptoom.

http://www.dierendokters.com/dieren/symptoomchecker voor hond, kat en konijn

Wat is de SymptoomChecker?

De SymptoomChecker geeft online en interactief advies over de mate van ernst van de symptomen bij uw huisdier en hoe dringend u contact op zou moeten nemen uw dierenarts. Tevens geeft de SymptoomChecker advies over de eventuele zelf toepasbare zorg voor uw huisdier.

Deze symptoomchecker is geschreven door dierenartsen, veelal gespecialiseerd in hun vakgebied en gebaseerd op de jarenlange ervaring in de spoedeisende diergeneeskunde.

Waarom deze SymptoomChecker?

Wij merkten dat cliënten regelmatig te laat contact met de dierenarts zochten. De ene keer omdat ze niet wisten of het probleem ernstig genoeg was om de dierenarts in het weekend of avond te storen. Een andere keer weer omdat ze dachten dat er nog wel even gewacht kon worden.

Omdat wij vinden dat geen enkel dier onnodig hoeft te lijden en om u als toegewijd huisdiereneigenaar te steunen in de beslissing om contact op te nemen is deze symptoomchecker ontwikkeld.

Wij hebben liever dat u een keer te vaak belt, dan een keer te laat!

Wat is de SymptoomChecker NIET?

De SymptoomChecker is géén vervanger voor het advies en consult van uw dierenarts. Het geeft een indicatie wanneer u contact moet opnemen met uw dierenarts. Het is uiteindelijk aan de dierenarts of en wanneer u naar de praktijk zou moeten komen.

Het lijkt wel alsof ik altijd direct naar de dierenarts moet

Deze symptoomchecker is samengesteld aan de hand van jarenlange ervaring met spoedeisende diergeneeskunde. Is een antwoord een reden om direct contact op te laten nemen, dan is het niet meer nodig om de hele lijst door te nemen.

Zo zult u zien dat wanneer u aangeeft dat uw hond pijn heeft, u direct het advies krijgt om contact op te nemen. Volgens ons hoeft geen enkel huisdier hoeft namelijk met pijn rond te lopen, ook niet ‘s avonds of in het weekend.

Wat als het symptoom niet in de lijst staat?

Wanneer het symptoom niet in de lijst staat, maar u maakt zich zorgen over de gezondheid van uw huisdier, dan kunt u altijd bellen.

Wanneer ik toch twijfel, mag ik dan alsnog contact opnemen?

Ja zeker! Wij zijn er voor u en uw huisdier, ook in het weekend en in de nacht. Liever een keer teveel contact dan een keer te weinig!

http://www.dierendokters.com/dieren/symptoomchecker